dimecres, 24 de març del 2021

FELIÇ

Avui, 
aquesta nit, 
els que estem més lluny ens sentim més feliços, 
el Barça, 
de vegades, 
és el que ens uneix en la distància, 
per això crit d'alegria:


VISCA

EL

BARÇA

18 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gràcies Mc. Els crits continguts sonen millor quan es llancen.

      Elimina
  2. Reconec que sóc dels que no creien en aital proesa. Fins i tot vaig anar al llit abans de que s'acabés el partit, i creient que ja no quedava temps per al miracle.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sona un refrany que diu: "Hasta el rabo todo es toro", doncs això, que fins al final no se sap res, d'aquí la qualificació de gesta, quan es porta a terme el que sembla impossible. Gràcies Xavier.

      Elimina
  3. Quan s'és d'un equip, tant és on estiguis, el portes al cor!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pensis XeXu. Allà dalt és molt fàcil ser fan del Barça, aquí no és així, en els pobles fins t'has de justificar moltes vegades, et poden dir que no et pega, com si ser del Barça portés amb si alguna característica especial i no molt benefactora. En ambients religiosos he vist com una mare parla de la seva filla dient: "La meva filla no va a missa, però és bona gent", també en el futbol: "És del Barça, però és bona gent" o "L'única pega que té és que és del Barça ". Ja veus. Gràcies XeXu

      Elimina
  4. M'agrada la teva alegria, des de lluny, Alfons. I poder-la conpartir, encara més.
    Visca el Barça i una abraçada de celebració!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme. Amb el quatre zero vam haver d'aguantar moltes guasas i bromes. Per això ara ha estat més triomfant.

      Elimina
  5. Al meu barri hi va haver-hi un esclat de satisfacció, com jo no havia sentit mai...Així que visca el Barça!
    Bon vespre, Alfonso.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M. Roser. En Válor el cohetero és del Barcelona i segur que aquesta nit ho va celebrar amb total satisfacció. Manifestar l'alegria sempre és un goig.
      Bon dia M. Roser

      Elimina
  6. 😊 Visca!!

    Que duri l'alegria.
    Bessets, Alfons i bona nit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això no està tan clar Sa Lluna. Quan estrenava Cruyf, una temporada, van perdre un partit estrepitosament i a partir d'aquell no van perdre cap més. L'any va ser tot un èxit. A veure si es repeteix.
      Bessets matiners Paula

      Elimina
  7. fins i tot allò que ens sembla impossible pot passar, no hem de defallir mai, en res.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per això les qualifiquem com proeses, gestes, perquè resulten quan ja gairebé és impossible. En aquests casos els que pitjor ho passen són els més incrèduls, que abandonin abans que estigui tot perdut. Després passen un temps estirant-se els cabells. Gràcies Joan

      Elimina
  8. Visca el Barça, Alfons, i que no sigui aquesta la darrera alegria que ens dóna!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que en els últims temps estem acostumats a massa alegries, però sí que continuen, doncs si no, les pagarem totes juntes, els que no es poden nomenar ens tenen moltes ganes per ridiculitzar-nos i humiliar-nos. Gràcies Montse

      Elimina
  9. Jo no he seguit aquest tema, vaig de bòlit entre setmana, però sembla que la van fer grossa. Em va arribar una broma que deia que el Constitucional havia anul·lat un gol de no sé qui!

    ResponElimina
  10. No t'estranyi Helena, coses més difícils veurem. Jo no sóc un fanàtic apassionat de perdre els papers, però a vegades em produeix un plus d'exaltació que no ho puc evitar, així va ser aquella nit. Normalment perquè associem al mer fet esportiu altres connotacions que van més enllà del que és normal. Quan veus que qualsevol circumstància que li vagi malament a tot el que es pugui relacionar amb Catalunya, un èxit que no s'esperen i que estaven desitjant que es consumés, el fracàs, et fa respondre de forma esaltada. Que vinguin moltes alegries.
    Gràcies i bon dia Helena

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...