dissabte, 13 de juny del 2015

il.lusions





Avui s'han constituït els nous ajuntaments. En moltes ciutats i pobles amb cares i idees noves.
Ara ningú ens pot assegurar, que ho faran millor. El haurem d'anar descobrint amb el temps, a mesura que ens vagin mostrant el seu treball i les seves intencions.
Ara bé, en aquest moment, per a mi, aquestes eleccions ens han aportat alguna cosa molt important. Ens han tornat un protagonisme, hem pogut veure que amb els nostres vots aconseguim obrir nous camins, intentar crear noves il·lusions, desprendre'ns del que no ens satisfà, en definitiva, la nostra paraula ha tornat a tenir importància.
Sort a tots

30 comentaris:

  1. Així hauria de ser, com afirma la foto, "la casa de la vila".
    Tots els resultats poden ser positius o negatius en funció de com siguin aprofitats. Hem parlat i, de moment, tenim la il·lusió que se'ns hagi escoltat. Ara s'hauria de tancar aquest cercle de la democràcia, el poble parla i els polítics treballen per i per a tothom.
    Sort i seny!

    Bessets matiners!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sa Lluna. Fins ara semblava que la veu dels ciutadans no els arribava als polítics. Tenim l'esperança que a partir d'aquestes eleccions s'adonin que també tenim veu i que cal escoltar-la.
      Bessets i bona nit

      Elimina
  2. Només pel fet de ser nous, i d'entrar amb moltes ganes, ja és un gran pas endavant, perquè acomodar-se en política és el pitjor que pot passar. Sempre hauria de manar algú que tingui ganes de fer les coses bé, no de mirar per ell o ella mateixos. Una altra cosa és el que puguin fer perquè hi ha coses que segueixen lligades, i ben lligades, però només amb la manera de fer política ja canvia molt la cosa. Molta sort a tots aquells qui vulguin governar un poble o ciutat per als seus conciutadans i conciutadanes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies XeXu. Sóc de l'opinió que, sobretot en la política municipal, són molts més els que es fiquen amb la idea de treballar pels altres, desgraciadament tots els impresentables que han anat apareixent ens deixa la impressió que no hi ha polítics amb idea de servei , quan sí que n'hi ha.
      Aquest cop espero que rebin el missatge que la ciutadania no està disposada a donar per bo tot el que es faci i que la nostra veu també val.
      Una abraçada

      Elimina
  3. almenys Alfonso ens han tornat les esperances i la il·lusió que ja és molt sort sort i feina molta feina i que nosaltres els i les ciutadanes ens impliquem

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Elfreelang. Tens tota la raó, amb l'arribada de la democràcia va semblar que la nostra missió era dipositar un vot silenciós cada quatre anys, espero que s'hagi après la lliçó i sapiguem que mai podem deixar de fer sentir la nostra veu.
      Una abraçada

      Elimina
  4. Ara a fer la feina que se'ls ha encomanat. I sí molta sort! Tots necessitem molta sort! Ells des dels ajuntaments i nosaltres des de casa nostra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme. Per aquí diuen que la sort ve amb el treball. Segur que amb una feina ben feta, la sort ens acompanyarà
      Una abraçada

      Elimina
  5. D'això es tracta, i per això és important de votar, per, en principi, poder canviar les coses si cal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Helena. Tens raó, però és que ens havien portat a creure que el nostre vot no tenia valor, Tant era el que votases. En aquestes eleccions hem descobert que amb el nostre vot podem intentar canviar el que no ens agrada, hem tornat a trobar la raó de votar.
      Una abraçada

      Elimina
  6. Haurem d'esperar a veure què passa...Una cosa és el què es promet i l'altre si es farà...
    Bon vespre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M. Roser. És clar que haurem d'esperar, però tinc la sensació que ens hem adonat que també podem avaluar la seva actuació i perdre una mica la por a buscar noves iniciatives.
      petonets

      Elimina
  7. Hola, Alfons.

    Jo també estic molt conten pel canvi que hi ha per tot arreu. Penso què no tan sols hi ha entrat l'aire fresc que es necessitava, sinó que a més, molts s'han tret la careta. A Barcelona, per exemple, hi ha hagut absències que diuen molt més que la presència. Absències que denoten intencions, absències que ens poden donar pistes sobre el futur més imminent. L'arquebisbe de Barcelona, Lluís Maria Sistach, va delegar la seva presència. La Delegada del Govern a la Comunitat de Catalunya, Maria Llanos de Luna, també va delegar la seva presència en la persona del subdelegat.
    Clamorosa també va ser l'absència del president de la patronal catalana, "Foment del Treball".

    Desitjo molta sort a tots plegats. Els hi farà falta. Per cert, m'agrada molt l'alcaldessa de Madrid. Por fi manarà una dona amb idees de dona.


    Una gran abraçada, Alfons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep. No et càpiga dubte que intentaran per tots els mitjans d'obstaculitzar i menysprear la feina que facin. No han passat gairebé ni dos dies i ja han començat a assetjar als nous moviments, la caverna nacional es posa en marxa. Però que caminin amb compte, aquests rancis cavernícoles es poden cavar la seva pròpia tomba.
      Una abraçada Josep

      Elimina
  8. Sí, suposo que molts peperus es deuen haver quedat sorpresos de veure que la gent els passava factura per tots els temes constants de corrupció.

    Tant de bo les coses millorin per a tothom... tot i que, ho he de reconèixer, a llocs com Barcelona, la inexperiència barrejada amb la ineficàcia que ja coneixem de partits com el PSC, fan un còctel que no em fa cap gràcia...

    ResponElimina
  9. Gràcies Assumpta. Bé ara els haurem de veure com es desenvolupen en el dia a dia, esperem que demostrin que hi ha altres polítiques que es poden fer. D'antuvi, si no són ximples, hauran vist que la gent es cansa de que l'enganyin i que està disposada a intentar una i altra vegada noves vies fins a trobar el camí adequat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. La democràcia sempre hauria de ser així, no Alfonso? Fa tants anys que en aquest país ens diuen que en tenim i sempre és igual, que quasi se'ns ha oblidat. Que no et prenguin la il·lusió! La meva tampoc!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Teresa. Aquestes eleccions han suposat un despertar de la gent i dóna la sensació que tornem a creure en el valor dels nostres vots.
      Una abraçada

      Elimina
  11. Vinc del blog se Sa LLuna. Per molts anys Alfonso.

    Pel que dius dels ajuntaments, sí que hi ha hagut un veritable canvi. Barcelona i Badalona són un exemple. I els parlaments de les Illes i el País Valencià, per posar 2 exemples més.
    Ja han començat a ploure les crítiques de la dreta rància. No els donen ni els 100 dies de gràcia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per tot Xavier. 100 dies dius, en un ajuntament d'Almeria al matí següent de la proclamació dels nous alcaldes, ja penjava a les xarxes tot un seguit d'improperis i de qüestions que no funcionaven al poble, després d'un dia sense governar ells. A més aquesta dreta es creu que només ells poden manar, no sé si aquest país se la podrà treure de sobre algun dia.
      Una abraçada

      Elimina
  12. Per molts anys, Alfonso, de part d'en Josep Lluís i meva!
    Et portem aquest detallet :-))))

    ResponElimina
    Respostes
    1. (Fes clic damunt la paraula "detallet") :-DDD

      Elimina
    2. Uiiii, jo també vull fer anys!! ;)

      Elimina
    3. Moltes gràcies als dos, Assumpta. Que bona pastís d'aniversari, penso que encara que sigui diabètic, aquesta nit em menjaré un gran tros per vosaltres.
      Sa Lluna no siguis envejosa.
      Una abraçada

      Elimina
  13. Jubilar-se.Una paraula que ens fa una mica de basarda, suposo que és allò de: - I ara què?
    Doncs mireu, penso que és un bon moment per passar a net la vida, sempre, és clar, que no n’haguem perdut els esborranys.
    Endrecem el passat perquè amb la il·lusió del present, ens faci de coixí per encarar el futur amb optimisme. Ara és quan més companyia ens faran els records, sobretot, si conservem una espurna d’aquella bona fe de la infantesa...
    I cada matí ens despertarem, amb la joia de viure un nou dia, amb calma i tranquil·litat, sense dependre per primera vegada en molts anys, d'un estri ben poc afortunat, anomenat rellotge!
    Per molts anys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M. Roser. Saps que l'escola et absorbeix molt. Per bé o per mal, cap dia sals indiferent d'ella. Amb el temps vas deixant projectes per a un després i ara pot ser aquest moment que has estat esperant. El perill pot ser el que tens tantes ganes que ningú et marqui el ritme, i saps que els nens ho fan gairebé sempre, que et porti a un estat de no fer res, però segur que hi haurà gent al meu voltant que amb el seu ànim no deixaran que això passi.
      Petonets

      Elimina
  14. moltes felicitats Alfonso! per molts anys i bon jubileu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per tot Elfreelang. Ara ja podem fer més trobades i sense l'aclaparament de tenir el temps marcat i escàs.
      Una abraçada

      Elimina
  15. Moltes felicitats, Alfonso!!!

    Que gaudeixis molt de tot, de la jubilació, de la dècada, i del any que comences...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Carme. T'asseguro que posaré totes les meves ganes perquè sigui una vida plena d'alegries i il·lusions.
      Una abraçada

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...