dijous, 19 de febrer del 2015

Premis Pons's Blog

Moltes gràcies Sa Lluna per distingir-me amb la teva nominació.
És un honor formar part d'una cadena humana de tanta qualitat i generositat i, ocorre que en moltes ocasions supera en valia al forjador de la primera anella.
Encara que dubti dels  meus mèrits, com altres, ha constituït una gran alegria. A vegades et creus invisible i aquestes sorpreses et fan prendre consciència que també comptes per a altres persones. Alhora suposa un incentiu per seguir intentant-ho.

Participar de la trobada de gener, conèixer noves persones a través de les seves paraules i sentiments, sentir-te part d'un grup als quals els uneix una afició comú, com la d'escriure, són dels fets més agradables que m'han passat últimament.
I aquest premi arriba de la mà d'una dona especial, perquè ja he dit en altres ocasions, ha estat fonamental per tenir un bloc en català, Sa Lluna de elraconetdesalluna.blogspot.com/

Gràcies nina


I arriba el moment difícil de fer alhora les meves nominacions.

Nomino a l'Assumpta del blogdeassumpta.blogspot.com.es/, per la seva gran activitat blocaire i per aquestes mans artesanes que té i que fan bell tot el material que toca.



Així mateix nomino a la Teresa Duch de salsa-ficcio.blogspot.com.es/ per ser un dels descobriments més agradables de l'esdeveniment blocaire de gener.





35 comentaris:

  1. Cada vegada estic més convençut que aquest premi va guanyant qualitat a mesura que es va estenent. SA LLUNA la va encertar triant el teu blog i tu també has triat dos grans blogs. El de l'ASSUMPTA fa molt de temps que el conec i el de la TERESA també l'he descobert gràcies a la Trobada del "Roda al món...". Ambdós s´ho mereixen de sobres. Enhorabona a tots tres!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies MC. Totalment d'acord amb tu, la categoria dels premis la dóna la qualitat humana dels premiats.
      Saluts

      Elimina
  2. Felicitats a tots tres! Tres grans blocs pels que solc passar encara que moltes vegades de puntetes ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Bruixeta. No podria ser d'una altra manera sent una bruixeta bona, de puntetes i jo tan content que siguis per aquí
      Una abraçada

      Elimina
  3. Bona tria, Alfons!!
    Afortunada sóc sent part del teu cercle d'amistats. Ets un gran home, amic dels seus amics, amb una sensibilitat increïble ... resumint, ets una gran persona amb qui em sento molt bé!! ☺

    Felicitats a l'Assumpta, encara que sé que aquests premis no li agraden molt, s'ho mereix!!. I per descomptat, felicitats a la Teresa que, com tu, ha estat un dels meus grans descobriments de la trobada!!

    Bessets, nin!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs per no agradar-li fa quatre dies va seguir una d'aquestes cadenes de llibres...

      Elimina
    2. Gràcies Sa Lluna. Jo també em sento afortunat de poder comptar amb la teva amistat i la delicadesa que em demostres.
      Des del primer moment que vaig visitar el teu blog em va admirar la teva gran sensibilitat i tendresa.
      Bessets nina!

      Elimina
    3. Així m'agrada, PONS, que recordis els meus posts... :-DD

      Elimina
  4. L'Assumpta és tot un clàssic de la catosfera! Ja tocava que li caigués el premi. I a la Teresa la vaig conèixer precisament a la Trobada, però vaig de cul i no he tingut massa temps d'ampliar el meu univers blogaire, que per altra banda ja és immens! De moment només sé que el nom del seu blog em fa molta gràcia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs ja va sent hora que deixis una mica de banda l'Assumpta que ja la tens molt vista i et posis amb la Teresa que es ben bona!

      Elimina
    2. Gràcies XeXu. Aquesta trobada de gener, encara que només fos pel fet de conèixer gent nova ha merescut molt la pena, també per enllaçar millor amb la gent que ja porteu molt temps en el món blocaire.
      Saluts

      Elimina
    3. En XEXU m'ha de deixar de banda? Però si pràcticament visc al seu blog!! hahahaha

      Elimina
  5. Enhorabona a tots tres, tres blogs que són dels meus habituals, en aquest moment. I tots es mereixen el premi.

    Quina sort que ha tingut en pons que entre tots aneu donant prestigi al seu premi. He, he, he... Què seria del premi pons sense vosaltres?

    ResponElimina
    Respostes
    1. I no t'has plantejat al revés? què seria de vosaltres sense el premi Pons...?

      Elimina
    2. Ha, ha, ha... Estaríem tan contents i tranquils i creatius com estàvem... Fabans del premi pons...

      Elimina
    3. Gràcies Carme. Venint de tu em satisfan molt aquestes paraules.
      I sembla que si s'ho ha muntat bé, en pons, esta tot estudiat. He, he ...
      una abraçada

      Elimina
  6. Felicitats a tots i que en gaudiu, tot i que costa una mica triar dos blogs, perquè n'hi ha tants de guais...

    Té raó la Carme, no es podrà pas queixar en Pons de tanta promoció gratuita!
    Petonets a tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no obligo a ningú a fer promoció, si la gent segueix serà per què els hi agrada, no? O potser m'has vist mai amenaçant a algú...?

      Elimina
    2. Gràcies M. Roser. Aquestes nominacions en cadena, també poden proporcionar noves cares i un millor coneixement de tots.
      Petonets

      Elimina
  7. M'encanta el comentari de la CARME "Què seria del PREMI PONS sense vosaltres?" ;-))

    De fet, en PONS la sap molt llarga... promocionant el seu blog a costa de que nosaltres ens haguem de esprémer el cervell pensant a qui atorguem el premi :-P

    La LLUNETA, que em coneix, sap que jo no sóc massa partidària d'aquestes cadenes perquè és evident que, al final, per no repetir persones, el premi arriba a tothom... Jo mateixa el podria donar a la CARME, a en MAC, a la pròpia LLUNA... (a en XEXU no que ja sé que me'l tiraria pel cap, encara que el seu blog, en sí, també seria un dels grans candidats, evidentment!) però tots ja el tenen :-DD

    En tot cas, tal com sóc sincera dient que no crec massa en aquests honors, també sóc igualment sincera dient que, ja que en algun moment havia d'arribar-me (ni que fos per eliminació), em fa il·lusió que m'arribi de part d'algú que té intacta encara la il·lusió de tot això... per tant, i ja que l'he rebut, doncs em fa molt contenta que sigui de part de l'Alfonso ;-)) Per tant, l'accepto ben contenta i em disposo a mirar a qui li passo...

    De fet em fa gràcia això de que hagin de ser dos blogs una mica diferents entre ells i tal, perquè en posaré un que crec que no coneix ningú a la catos :-DD

    Gràcies, Alfonso!! Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esprémer el cervell? Jo no vull dir res però si tan costa trobar dos bons blogs que no tinguin aquest premi i que no es coneguin entre ells vols dir que no llegeixes blog suficients...

      Té raó la Carme, què seria del premi Pons sense vosaltres? Però realment t'has fixat en quants "vosaltres" hi ha ja? Lo interessant del premi Pons es seguir la trajectòria que ha anat fent per les bandes de blogs que NO coneixes, t'enllaço unes de les moltes branques i a partir d'aquí pots anar recorrent tan en un sentit com en l'altre.

      Elimina
    2. No, si jo tinc blogs coneguts de sobres... no pateixis... és la mandra que fa.

      A veure aquesta branca que em poses... :-P

      Elimina
    3. Doncs mira, amb la sinceritat que em caracteritza, et diré que he seguit aquest fil, que ve originat en la CARME i m'ha agradat força el que he trobat :-)

      Te'ls apuntes tots? ;-)

      Elimina
    4. Gràcies Assumpta. Per a mi ha estat un honor poder nominarte, ets una de les persones que més anima aquest cotarro i trobo molt original tot el que fas. I perquè no sigui només el Pons, així faig plubicidad del teu bloc, el més gran de manualitats existent. Apa!
      una abraçada

      Elimina
  8. Gràcies Alfonso per seguir-me el joc que vaig començar ara ja fa uns quants dies!!
    Com molt bé has sabut veure, això de seguir les normes com ara que els autors dels blog (autores en aquest cas) no s'havien de comentar prèviament, era una opció totalment optativa, per què era optativa, oi? o no...?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Escolta, xiquet, que la TERESA i jo ens coneixem tan sols des de la Trobada de "Roda el món..." a veure si pretendràs que tothom sàpiga qui comenta tothom... Que no som màquines! (bé, al menys jo no... hahahahaha)

      Elimina
    2. No sóc màquina ni robot, Assumpta i et puc assegurar que l'Alfons tampoc!! ;)

      Elimina
    3. Gràcies Pons. Aquestes cadenes nominatives, de vegades, es converteixen en una altra forma de trobada, ja que et permet conèixer nous blog i estrènyer llaços amb els que ja coneixes, i això sempre és enriquidor.
      Saluts

      Elimina
  9. Bon dia, Alfons. He arribat aquí de la mà de sa lluna i m'ha agradat aquest lloc. Són tantes les branques connectades per la xarxa que se'm fa molt difícil recórrer-les totes. Felicitats i fins molt aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Consol. I molt content que vinguis per aquí. Primer  la trobada i després aquestes múltiples connexions ens permeten conèixer noves i interessants persones. Ha estat un plaer.
      Salut

      Elimina
  10. Ostres, Alfons, quina alegria!!!
    Estic content de veure tanta gent bona junta.
    Moltes felicitats, de debò!!

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep. Sí que hi ha bona gent i entre elles estàs especialment tu.
      Una forta abraçada

      Elimina
  11. Alfons, jo també estic content que estiguis content. Segueixo els teus blogs, i més esporàdicament els de Sa Lluna, l'Assumpta i molts altres que també m'agraden, però certament hi ha tanta varietat que costa estar al dia. Jo també sóc dels que els fa mandra això de les cadenes de blogs, però el món blogaire, el twitter i el facebook i tota aquesta parafernàlia em va servint per no pedrre el contacte amb els amics i, eventualment, per fer-ne de nous. Als que ens agrada llegir i (una mica) escriure, el món dels blogs és una finestra immensa a tota la diversitat d'idees potents que hi ha pel món. Moltes gràcies pels moments de pau i esbarjo que em proporcioneu, mentre la vida quotidiana col·lectiva cada dia és més agressiva i incita al pessimisme. Una abraçada i gràcies de nou a tothom i totdon!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Ramon. Com dius el món blogaire és molt divers i de vegades costa arribar a tots els llocs que a un li agraden, a mi sempre em sorprèn que és una lectura molt viva i la qualitat que de vegades s'aconsegueix, a més de la seva immediatesa. Saps també que et llegeixo i sempre m'admira la documentació i els enllaços que fas dels escriptors, seguiré gaudint dels teus escrits.
      A veure si aquest any en algun moment em puc escapar uns dies pel poble.
      Una forta abraçada.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...